Blogi

tehokkaat aurinkopaneelit

Valikoimissamme nyt uudet Premium-luokan aurinkopaneelit

Olemme saaneet valikoimiimme uudet Premium-luokan aurinkopaneelit, jotka hyödyntävät uuden sukupolven HPBC (Hydrogen Passivation Back Contact) kennoteknologiaa. Uusilla paneeleilla on korkeampi hyötysuhde, parempi tehonkesto ja pidempi, 15 vuoden takuu. Niiden suorituskyky on myös aiempaa parempi sekä korkeissa lämpötiloissa, että pienemmillä säteilymäärillä.

Valikoimissamme nyt uudet Premium-luokan aurinkopaneelit Read More »

Suomen Energiakaton makkaratarjoilu

Myymälän kevätkauden avajaiset

Pidämme myymälässämme (Ratakatu 35,  Lappeenranta) lauantaina 18.3. klo 10-16 kevätkauden avajaiset. Luvassa tarjouksia, arvontaa sekä makkaraa grillistä. Myyjämme järjestävät esittelykattomme luona tietoiskuja Energiakaton toiminnasta ja ominaisuuksista klo 10, 12 ja 14. Tule kuulemaan ja kyselemään. Mikäli et pääse avajaisiin, tietoiskuja luvassa myös viikolla 12 ma-pe myymälässämme klo 16. Tervetuloa!

Myymälän kevätkauden avajaiset Read More »

Suomen Energiakatot tarina

Tarinamme

Meiltä on usein kysytty, miten Suomen Energiakatot sai alkunsa. Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja – lähes 20 vuotta yrittäjänä toiminut Juho-Matti Manninen – kertoo vaiheista, joiden kautta syntyi ajatus Energiakatosta. “Mielestäni uusiutuvien energiamuotojen hyödyntäminen on tänä päivänä erittäin tärkeää ja mietin keinoja, millä tavalla jokainen talo voisi tuottaa osan omasta energiankulutuksestaan. Mieleeni tulivat tietysti perinteiset aurinkopaneelit

Tarinamme Read More »